Mitä tehdä kotona?


Koronaviruksen takia on kehotettu pysymään sisällä mahdollisimman paljon, mikä voi johtaa moniin tylsiin hetkiin.

Tässä ideoita mitä tehdä kotona:

Meditoi

Meditoiminen on erittäin hyvä tapa rentoutua ja saada ajatukset kasaan. Esimerkiksi YouTubesta löytyy paljon meditaatioharjoituksia, ja puhelimelle saa ladattua erilaisia meditaatiosovelluksia, kuten esimerkiksi ’Headspace’.

Tee palapeli

Palapelin tekeminen on toinen erinoimainen tapa rentoutua. Jos et pidä perinteisistä palapeleistä, kokeile vaikka Rubiikin kuutiota tai ristikoita!

Päästä runoilijasielusi valloilleen

Runojen kirjoittaminen on hyvää luovuuden harjoitusta. Jos olet kokeneempi runoilija, voit eri muotoisten runojen kirjoittamista, voit kokeilla esimerkiksi perinteisten haiku-runojen kirjoittamista. (Netistä löytyy hyviä ohjeita ja ideoita)

Opettele uutta kieltä

Uuden kielen opettelu on hyvä tapa pitää aivot aktiivisena ja hyödyntää vapaa-aikaa. Kokeile erilaisia sovelluksia kielien oppimiseen, kuten esimerkiksi ’Duolingo’ ja ’Drops’.

 Opettele uusi taito

Nyt sinulla on hyvin aikaa opetella jokin uusi taito. Voit opetella esimerkiksi erilaisten lettien tekemistä tai jonglöörausta. Harjoittele origamien tekemistä Netistä löytyy paljon erilaisia origami-ideoita ja ohjeita niihin.

Kokkaa, tai leivo

Kokkaa tai leivo lempi reseptejäsi tai etsi netistä tai reseptikirjasta uusia reseptejä ja ideoita. Jos tunnet olosi rohkeaksi, voit jopa keksiä oman reseptisi tai lisätä johonkin reseptiin oma twistisi.

Kuuntele podcastia

Erilaisia podcasteja löytyy jokaisen makuun, joten on paljon mistä valita. Esimerkiksi Spotifyssa on laaja valikoima erilaisia podcasteja.

Tässä oli muutama idea siihen, mitä tehdä kotona.

Muistakaa pestä käsiä ja pysyä sisällä niin paljon kuin mahdollista.

Tsemppiä kaikille, tästä kyllä selvitään!

Jätä kommentti

Kategoria(t): Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s