Aikuisopiskelijana Paukkulassa


Hei

Olen Satu Kinnunen. Aloitin opiskelut Paukkulassa helmi-maaliskuussa 2020 tähtäimessä lastenohjaajan pätevyys. Opiskelu tavakseni valitsin ”nopean” työelämäpainotteisen tavan. Aikaisempaa varhaiskasvatuksen työkokemusta minulla oli 16 vuotta perhepäivähoitajana Mikkelissä. Halusin valmistua lastenohjaajaksi, jotta voin työskennellä myös päiväkodissa kasvatusvastuullisena.

Kun menin tutustumaan Paukkulaan, niin Anna -ope otti minut heti avoimen lämpimästi vastaan ja kertoi hyvin kattavasti, mitä koulutus tulee sisältämään. Opiskelussa on ihan parasta ollut laadukas opetus, kivat opiskelukaverit ja juuri se vapaus, että opiskelutahdin saa päättää itse!

Minä opiskelin nopeassa tahdissa ja koulutehtäviä tein työn ohessa myös viikonloppuisin ja koko kesän ajan. Aina olen kokenut, että apua on saanut, kun sitä on tarvinnut (myös teknisissä ongelmissa 🙂

Minulla on pelkästään positiivista kerrottavaa Paukkulassa opiskelusta. Paljon opin uutta ja sain syvennettyä aikaisempaa osaamistani. Minä valmistuin jo lokakuussa 2020 lastenohjaajaksi. Sain heti kaupungilta pidemmän lastenohjaajan sijaisuuden. Olen kuullut, että Mikkelissä lastenohjaajilla on hyvä työtilanne. Kannustan mm. perhepäivähoitaja kollegoitani tarttumaan tilaisuuteen ja hakemaan rohkeasti Paukkulaan opiskelemaan.

Kiitos vielä tuhannesti Paukkulan kivoille opeille ja spesiaalikiitokset Annalle, joka eniten oli tukenani opiskelujen aikana

Satu Kinnunen

Lastenohjaaja, Mikkeli

1 kommentti

Kategoria(t): Yleinen

One response to “Aikuisopiskelijana Paukkulassa

  1. Kiitos Satu ajatuksistasi aikuisena opiskelusta!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s